TR / EN

Blog

Anasayfa   -   Blog   -   Tavan Vantilatörü Nedir?

Tavan Vantilatörü Nedir?

13 Haziran 2019

Tavan vantilatörleri , sıcak havalarda beklentileri karşılar ve gerekli serinliği üretir. Sahip olduğu 50 W performansı,102 cm,85 cm 55 cm,70 cm kanat çapı  ve ayarlanabilir teleskopik yapılarıyla ile büyük mekanlarda hızlı bir şekilde serinlik sunarlar.

Google'ın 2019 en çok arananları arasına giren Tavan Vantilatörü nedir? Anahtar kelimesi tavan vantilatörlerinin yagınlaşmaya başladığını bize açıkca kanıtlamaktadır. 1800'lü yılların başlarına dayanan bu icat ülkemizde maalesef çok popüler olmasada günümüzde çok sık araştırılmaya ve geleneksel soğutuculara göre %100 sağlıklı olması nedeniyle ilgi görmeye başlamış. Gelelim blog başlığımızın cevabına.

 

 

Tavan vantilatörleri , sıcak havalarda beklentileri karşılar ve gerekli serinliği üretir. Sahip olduğu 50 W performansı,102 cm,85 cm 55 cm,70 cm kanat çapı  ve ayarlanabilir teleskopik yapılarıyla ile büyük mekanlarda hızlı bir şekilde serinlik sunarlar. Tavana askılı olduklarından Yer Kaplamaz ve Ergonomiklerdir,Ayrıca bu gibi cihazlar performans rezervelerine sahiptir ve böylece aşırı sıcaklıkların üstesinden gelir.ısınma yapmazlar Bakımı Çok Kolaydırlar Işıklı ve ışıksız modelleri mevcuttur

 

 

 

 

Kademe Ayarları Sayesinde Kolay Kullanım İmkanları Sağlarlar

 

 

 

 

Enerji tüketimi 1 saat : min 0,50 krş max : 0,85 krş

 

 



Bu yazı 2204 kere okundu.

Diğer Blog Yazıları