TR / EN

Blog

Anasayfa   -   Blog   -   Dekorlarınızda Tavan Vantilatörü

Dekorlarınızda Tavan Vantilatörü

26 Nisan 2019

Tavan pervanesi, çevrenize konfor sağlamanın yanı sıra, dekorasyonda da önemli bir öğe haline geldi. Ve bu, farklı mekan türlerinde uyum sağlayan koleksiyonlar geliştiren Amerikan HUNTER FAN tasarımcılarının ekibi sayesinde mümkün. Klasik çizgi gibi ; Çağdaş ve çağdaş tasarımla ilgili; ve Dış mekanlarınız, balkon ve bahçe gibi ıslak alanlara. Hepsi, ihtiyaçlar ne olursa olsun, yüksek kalite ve dayanıklılık standardıyla üretildi..

Diferansiyel tavan fanı HUNTER FAN

Mükemmel bir tavan vantilatörü? Hunter, yüksek kaliteli ve yenilikçi tasarımı, çevrenin ayrılmaz bir parçası olma noktasına getirmek için titizlikle inşa edilmiştir. Ne de olsa, stil ve konfor sizin iyiliğiniz için çok önemlidir.

Kompozit kanatlar, dayanıklılık ve güzellik sağlayan yüksek mukavemetli hibrid malzemeden yapılmıştır.

Dış mekan ürün hattı, yüksek dayanıklılıktaki malzemelerden yapılmıştır ve Extreme Elements ™ contasına sahiptir Hunter'ın bir diğer yeniliği , bıçakların dengesini sağlayan, çalışma sırasında sallanmayı ve salınımı engelleyen Auto Balance® Teknolojisidir . Hunter'ınızı Türkiye Distribütörü  biriyle yükleyin ve ömür boyumotor garantisine sahip olun.

                 

                                                                                  

                                   Tavan Vantilatörü Yetkili Servis / Montaj  Randevu Hattı 0216 369 18 11                                              

 

 



Bu yazı 1098 kere okundu.

Diğer Blog Yazıları

Tavan Vantilatörü Nedir?

13 Haziran 2019