TR / EN

Blog

Anasayfa   -   Blog   -   Tavan Vantilatörü Mağazamızı Ziyaret Ettiniz mi?

Tavan Vantilatörü Mağazamızı Ziyaret Ettiniz mi?

11 Haziran 2019

Seksenlerin ev ve ofislerinde serinlemek için tavan vantilatörü kullanılırdı. Sonra ayaklı ve masa tipi vantilatörler çıktı, klimalar herkesin ulaşabileceği fiyatlarla satılmaya başladı. Bu ucuz ve işlevsel cihaz, şimdi dekoratif bir obje olarak, tavanlarda tekrar görünmeye başladı.

Türkiye'de ki popüler tavan vantilatörlerinin en güvenilir mağazası tavanvantilatoru.com 'da yerimizi aldık. Bu 2019'un bu aylarında en çok ziyaret edilen tavan vantilatörü sitesinin huntervantilator.com olduğunu biliyor muydunuz? Birazcık bilgi verelim; Yeni tavan pervanelerinin eskilerine kıyasla pek çok üstünlüğü var. Bir defa daha sessiz çalışıyorlar. Akıllı cihazlar ile senkron edilebiliyorlar. Bilindiği gibi dönme hızının farklı kademeleri bulunuyor. Bazılarının altına lamba yerleştiriliyor, böylece aydınlatma görevi de görüyor. Pervane kısmı lambadan bağımsız olarak iple çalıştırıldığı için, pervane dönmeden, sadece aydınlatma olarak da kullanılabiliyor. 

Koçtaş, Praktiker, Tekzen, Bauhaus gibi yapı marketler, pervanelere ilgi artınca farklı markalardan, değişik modelleri satışa sunmaya başladı. Ahşap pervaneler salon ve oturma odasında, plastik ve metal kanatlı pervaneler ise yazlık evler ile mutfaklarda tercih ediliyor. 




Bu yazı 3819 kere okundu.

Diğer Blog Yazıları

Tavan Vantilatörü Nedir?

13 Haziran 2019