TR / EN

Blog

Anasayfa   -   Blog   -   Enerji tasarruflu tavan vantilatörleri enerji maliyetlerinize nasıl yardımcı olabilir?

Enerji tasarruflu tavan vantilatörleri enerji maliyetlerinize nasıl yardımcı olabilir?

11 Nisan 2019

Elektrik faturalarından tasarruf etmenin yollarını mı arıyorsunuz? Enerji tasarruflu tavan vantilatörü, sizi yazın serin ve kışın daha sıcak tutan bir yıl boyu sürecek bir çözümdür.

Sıcak havalar geldiğinde ısıyı yenmek için KLİMA yı açarız. Ancak bu, faturalarınızı yükseltmek anlamına da gelebilir. Enerji tasarruflu tavan vantilatörleri, yüksek klima tüketim faturalarından tasarruf etmenin ve sıcak, nemli aylarda serin kalmanın bir yoludur.

 

Odadan çıkınca tavan vantilatörünü açık bırakma

Tavan vantilatörleri insanları serinletiyor, odaları değil. Mühendislik ekibimiz, tavan vantilatörlerinin cildinizdeki terlemenin buharlaşmasını hızlandırarak sizi serinlettiğini söylemektedir. Rüzgar hızı ne kadar yüksek olursa, o kadar serin hissedersiniz. Bu nedenle, odadan veya evinizden çıkarken vantilatörü kapatarak enerji maliyetlerinden tasarruf edin.

 

 

Enerji verimli aydınlatma

Tavan vantilatörünüzdeki geleneksel klasik ampulleri daha verimli LED ampullerle değiştirin. Hunter tavan vantilatörlerinin mümkün olduğunca enerji verimli olmasını istiyoruz. Tüm tavan vantilatörü ışıklarımızda LED ampullere geçiş yapıyoruz. LED ampullerimiz 9.8 watt'ta çalışıyor: 60 wattlık bir ampule eşdeğer. Daha fazla tasarrufla daha az enerji. 

 

Enerji verimli bir eve sahip olmak için daha fazla yol

Çatı katı yalıtımı, evinizin verimliliğini kontrol eden önemli bir bileşendir. Yaz aylarında sıcak havayı uzak tutmak için yalıtım şarttır. Tavan aralığındaki doğru izolasyon, sonunda enerji faturalarında% 20'ye varan tasarruf sağlayabilir.Kanalsız klima sistemleri, tutarlı sirkülasyon ve konfor sağlayan soğutma ve ısıtma için son derece verimli çözümlerdir. Sistemler, harici bir kompresöre bağlı duvara monte edilmiş bir iç üniteden oluşur. Tipik olarak hava kanallarında meydana gelen hava sızıntısına daha az duyarlıdırlar. Bu, ısıtma ve soğutma maliyetlerinde yüzde 25 veya daha fazla tasarruf edebileceğiniz anlamına gelir. Ekstra rahatlık için uzaktan kumanda ile kontrol edilebilirler

 

 

Tavan Vantilatörü Yetkili Servis / Montaj  Randevu Hattı0216 369 18 11



Bu yazı 886 kere okundu.

Diğer Blog Yazıları

Tavan Vantilatörü Nedir?

13 Haziran 2019